Analiză & implementare

Suntem experți în tratarea apei!

Angajament sustenabil de economisire a apei

Apa este sursa vieții.

Ne-am angajat și am implementat măsuri care vor asigura atingerea obiectivelor grupului nostru privind apa:

  •  reducerea volumului de apă consumat în mediul privat și corporatist cu  până la 20-30% până în 2030, comparativ cu 2019
  •  creșterea nivelului de performanță al angajaților, prin creșterea sănătății fizice și psihice a acestora, prin consumul de apă alcalină, microstructurată și antioxidantă
  •  reducerea consumului de plastic prin eliminarea pet-urilor de către persoanele fizice și juridice, corporații în proporție de 70% până în 2030.

Ionizarea apei joacă un rol important în strategia noastră de eficientizare a consumului de apă.

Ne asigurăm că respectăm cu strictețe legislația de mediu cu privire la apa uzată, iar toți parametrii referitori la apa uzată sunt monitorizați. Tehnologia Kangen, pe care o utilizăm pentru purificarea apei ne permite să  reutilizam inclusiv apa care are încarcatură mare de Mangan, Fier, Fosfor.

Apa Kangen este potrivită pentru utilizarea în domeniul MNC, SME, OOH, sanitar, HORECA, spații verzi, agricultură, case private,  precum și pentru susținerea vieții acvatice și a plantelor. 

Pentru a ne asigura că ne îndeplinim obiectivele legate de utilizarea eficientă a apei, analizăm în permanență stadiul acțiunilor conform normelor GRI.